Източник lamqta.comОвен Би било добре да се замислите за събитията от

...
Източник lamqta.comОвен Би било добре да се замислите за събитията от
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Една от зодиите днес ще понесе последиците от решенията си, а друга ще жъне неудачи

Източник  lamqta.com

Овен
Би било добре да се замислите за събитията от недалечното минало и да анализирате своите действия и изявления. Много от това, което става през днешния ден, се явява разследване на нещо, направено от Вас по-рано, и в действителност се сблъсквате с следствията от личните си неточности. За страдание, през днешния ден сте склонни да търсите отговорни, а не излаз от ситуацията, та по тази причина демят ще бъде много неефикасен. Вечерта е допустимо неразположение, като са евентуални главоболие и безсъница. Откажете се от нездравословните навици и запазете верността си към здравословния метод на живот: през днешния ден би трябвало да се погрижите за себе си.

Телец

Днес всички ще завиждат на това, какъв брой красиво и хармонично се гледате със своя обичан човек. От Вас като че ли ще излиза някакво зарево, което няма да може да остане неусетно, а и като че ли щастието ще струи от Вашата двойка. Направете всичко допустимо, с цел да не загубите това.
 

Близнаци

Каквото и да вършиме през днешния ден, резултатът съвсем няма да Ви интересува. За разлика от процеса. Това ще е по този начин, тъй като процесът ще бъде неразривно обвързван с Вашия обичан човек, с неговата компания и през този ден ще Ви оказва извънредно удобно влияние. Дори той да е паралелно с Вас единствено въображаемо...
 

Рак

Не е изключено домашните работи да ангажират огромна част от Вашето време. Но да се посветите напълно на дома си и на фамилията, все-пак надали ще испеете, и по тази причина е най-добре да се помирите с този факт. Постарайте се да съставите своя проект за деня по този начин, че в него да има място за решение и на частни проблеми. През този ден може да бъде изнесено значимо решение по отношение на Ваши недвижими парцели, наставнически права или фамилен статус.
 

Лъв

Днес Вие можете без разкаяние на съвестта да плувате по течението. На каквото и течение да сте попаднали ( за препоръчване е топлото, че със студеното не се знае кое и как), то при всички положения ще Ви отнесе там, където би трябвало.
 

Дева

Към решаването на всевъзможни финансови въпроси е желателно да методите съществено. Откажете се от разточителността, безстопанствеността и от ненужните придобивки. Ще се откажете в печелившо състояние, в случай че умеете икономично да боравите със своите наличия и другите запаси. Възможно е по това време да Ви помогне остарялата тествана система за ръководство на ресурсите, която сте изработвали месеци, дори и години. Не е изкллючено да се наложи да ползвате движимости, които са били в приложимост –стари, изпочупени и нуждаещи се от корекция или разчистване.
 

Везни

Днес ще Ви бъде доста мъчно и самотно. Между другото, такова ще бъде чувството и на Вашия обичан човек. Но нито Вие, нито той, бихте си го признали, колкото и парадоксално да звучи това. Може би не би трябвало да скривате своите настроения, изключително в случай че те дефинират модела Ви на държание?...
 

Скорпион

Настроени сте много уверено! Възможно е, да сте си сложили цел, която малко да излиза от рамките на Вашите благоприятни условия. Макар че постоянно без съмнение се захващате за всякаква работа, старайте се, да не надценявате своите сили, тъй като другояче решаването им може да Ви принуди, да поемете непотребен риск. Вместо това, е по-добре да се концентрирате върху това, да разширите своите умения, да приключите със започнатите планове, както и да въведете порядък в дома си. В тези неща може да се крие ключа към златното бъдеще.
 

Стрелец

Днес в общуването с Вашия обичан човек би трябвало да се ръководите от това, което съвестта Ви подскаже. През този ден тя ще Ви дава напълно точни препоръки и ще бъде безпогрепен знак за правилността на всички Ваши решения и действия.
 

Козирог

Всички несъгласия през това денонощие последователно ще се смекчат. Днес ще имате много спомагателни благоприятни условия, а това ще Ви помогне, да гледате бъдещето си с оптимизъм. Може да имате поддръжка на хора, които са надалеч, преписка по електронната поща или от някакъв информативен канал. Помнете, че това са единствено шансове, които бихте могли ловко да употребявате.
 

Водолей

Обичате да се гмуркате с главата надолу в дълбокото, изключително в случай че става дума за вихъра на любовта! Но в случай че стремежът Ви е, до край да натиснете педала на газта в връзки, които едвам набират скорост след старта, забавете темпото! Прекарайте идващите няколко дни уединено със себе си и решете, в действителност ли този човек си заслужава напъните, с цел да можете да изведете връзките с него на идващото равнище. Ако това е нормално развлечение, опитите да го превърнете в нещо по-голямо, единствено ще оставят противен привкус в устата Ви. Но в случай че откакто изминат 72 часа, към момента усещате възторг за продължение напред, тогава не се бавете.
 

Риби

Денят ще бъде сполучлив, в случай че поемете контрола над развиването на обстановката. За страдание, без това няма да може да се мине и опитите Ви да плувате по течението, ще бъдат неудачни. Бъдете доста деликатни в общуването с малко познати хора. Има заплаха да се опитат да Ви манипулират и да Ви употребяват за своите цели. Може да се окаже, че денят е обвързван с нуждата да се вземе комплицирано и нееднозначно решение. Не бързайте! Имате време, с цел да премислите всичко. Макар и със забавяне, само че ще се появят отлични хрумвания.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР